RECLAMATIE Wir

Moderators: Super Game Master, Game Developer, Game Master

Locked
User avatar
danut22hd
Posts: 3
Joined: 14 Jun 2020, 21:41

30 Jun 2020, 11:14

Numele tău de caracter: 6aa (discord : 𝓈Δᵗ𝕒𝓃#2872)
Nume vinovat: Wir ( nickname discord ..membru staff protejat de alti colegi apropiati lui. )
Motivul reclamaţiei: Jigneste de mama ca la usa cortului (am dovada ) , abuzeaza de functia de Developer , citez spusele lui : " ceilalti au fost prea buni , nu au actionat" , ok inteleg ca vrei sa iti faci treaba cum trebuie dar nu te transforma intr-un dictator ca nu e nimeni obligat sa iti suporte tie "Gradele" dai ban 7d pentru o injuratura , dai mute 5 ore pentru cuvantul "gunoi" spus pe [YT]MaryoMondialu , da cine te crezi aici sa faci legile ? In plus de asta te mai si instiga sa spui unele lucruri chiar daca tu le spui cenzurate , doar pentru a te "arde" astfel de oamenii cu o asa ura si un crbl pe masura inteligentei lor eu zic ca nu au ce cauta alaturi de un staff care rezulta seriozitate.
Dovada : https://media.discordapp.net/attachment ... height=579
P.S= Mi-am luat ban 1 saptamana pentru motivul ca am ripostat la adresa lui cand m-a jignit de mama. Nu am sa tac in fata nimanui cand ma jigneste de mama mai ales in fata unui incult.
User avatar
Kwen
Administrator
Administrator
Posts: 332
Joined: 11 Feb 2019, 13:35
Location: Everywhere

30 Jun 2020, 14:19

În primul rând, te-aş atenţiona la modul în care îţi redactezi reclamaţia, altfel, data viitoare, nici nu o să fie luată în considerare.
Ţi-am răspuns deja pe discord.

Cât despre ban-ul tău, ai destul de multe abateri în ceea ce priveşte miştourile la adresa membrilor staff-ului, contul tău va fi deblocat peste 3 zile.

De altfel, singurul lucru pe care ţi l-a adresat Wir a fost "întreab-o pe mama ta", nu ştiu despre ce injurii ca la uşa cortului vorbeşti, iar pentru ce a spus a fost, oricum, atenţionat.
Să nu uităm cine a început toată "povestea" cu mamele, ai mai jos una dintre dovezile în care nu încetezi cu "înţepăturile":

Image

Wir este nou şi este normal să nu se acomodeze din prima zi cu sancţiunile, însă comportamentul unora dintre voi persistă de săptămâni/luni de zile, iar având în vedere că sancţiunile de până acum nu au dus nicăieri, comportamentul toxic fiind la locul lui, îl văd îndreptăţit să fie mai drastic decât au fost ceilalţi, înainte, el având experienţă în acest domeniu al administrării echipelor/comunităţilor.


T/C
Image
Locked