Sugestia ta:Battlepass-ul cum il faceti voi este o pierdere efectiva de timp, de bani, nerentabil in niciun fel pentru cei care gandesc putin situatia per ansamblu. In primul rand.. misiunile se distrug una pe cealalta... in una te pune sa bati 800 de playeri.. in una sa bati 3.5k pietre, in una 150k mobi... daca vrei sa bati 3.5k pietre.. si nu esti un zombie .. trebuie sa il lasi afk... daca il lasi afk.. vin cei cu misiunea 800 playeri ca sa bata si ei sa isi faca misiunea.. Picat.. (asa am patit de fiecare data.. mai mult de 15 minute nu a stat farmer-ul). In al doilea rand misiunea cu odegon e imposibil de facut din prea multe puncte de vedere. 1. sunt prea multi playeri la odegon (100+ tot timpul, 500k *100.. 50 kk, daca toti dau in acelasi timp in el ... toti vor da in jur de 250 .. putini cei care vor da peste 400.. extraordinar de putini cei care vor da 500... daca cei care dau 500 sunt peste 10 %.. 10% din cei care sunt la odegon trebuie sa nu dea absolut nimic in odegon, deci media in 100 playeri e 250 k... ). 2: trebuie sa cada in fiecare zi cate 30 40 de cufere ca sa faca 80 de playeri misiunea battlepass.. daca ar cadea 30 40.. aia inseamna aproape jumatate din cei care au fost la odegon trebuie sa dea peste 500k, ceea ce este imposibil. 3:daca vrei sa le cumperi.. 2b bucata.. pt un costum pe care il poti face si din perso (ca nu e modat),trebuie sa dai 20 b doar pe acea misiunea (PENIBIL ), caz in care e inutil sa incerci sa o faci. In al treilea rand... misiunea cu cuferele magice.. care cad in medie 1 per 3 metine.. trebuie sa bati 6k metine sa faci misiunea... in 6 zile de event cufere magice (asta in cazul in care se lasa ca si saptamana asta .. cate 2 zile ) ,asta inseamna ca in zilele alea.. trebuie sa stai inchis in casa efectiv pentru a face misiunea. Daca stai sa te gandesti cat trebuie sa iti bati capul .. + cati bani bagi in misiunile astea.. + timp pierdut excesiv.. battlepass-ul e o PROSTIE INFECTA .. si nu are rost nici macar sa te mai privesti acel bp ca pe o optiune interactiva. Eu personal am bagat in acest bp 15 b .. si nici macar nu am cumparat cuferele odegon.. daca e se ma iau dupa ce mizerie de bp a-ti facut.. trebuie sa dau 35 b pe putin + nopti pierdute pt un costum si o frizura care nu o sa coste mai mult de 20 b impreuna .. cu toate recompensele date de bp... (35 b.. undeva la 500 md , =))))))))))))))))) ).Imi zice mie domnul [SGM]Petru ca nu sunt obligat sa il cumpar ... poi mai baiatule... dupa ce il mai faceti daca cea mai buna optiune pe care mi-o da un gm este sa nu il cumpar ?:))) de ce nu rezolvati problemele existente pe server mai repede decat sa faceti o pierdere de timp si de bani care te face mai mult sa iti pierzi mintile decat sa fie o misiune interactiva si frumoasa ? Daca voi credeti ca cineva o sa dea in urmatoarele luni pe aceste bp 1 md ( ca eu personal as dao pe gratis la cineva care are dispozitia necesara sa isi piarda mintile si sa consulte psihiartii).Anul trecut cand am zis ca sa faceti serverul mai greut ca lumea face tot de pe sv in 2 saptamani si se plictiseste... acm enervati lumea si duceti exact la acelasi lucru.. de ce fiecare prieten din joc sa imi spuna ca isi baga ceva in el de sv ca nu are chef sa stea zile intregi sa isi bata capul cu o prostie ? In concluzie ,daca vreti sa faceti un battlepass interactiv si frumos.. faceti-l cu cap..ganditi misiunile dinainte sa le puneti acolo.. ca nu e prima data cand faceti misiuni de genul (asa am auzit .. ca cica faceti dinastea de anul trecut din vara.. ).Faceti-le sa iti placa sa joci metin... sa te atraga sa cumperi asa ceva.. ca doar voi sunteti cei care vor castiga (o sa il citez pe domnul [SGM]Petru aici

Consideri sugestia vitală pentru îmbunătăţirea gameplay-ului?:EXTREM DE VITALA
Iei în calcul posibile ajustări din partea celorlalţi asupra sugestiei tale?:Da