Unban request DodyRo !

Moderators: Super Game Master, Game Developer, Game Master

Locked
User avatar
DodyRo
Posts: 2
Joined: 02 Nov 2019, 12:46

04 Nov 2019, 21:34

Nickname of the blocked characters:Dody Ro
Buna seara ! Rog deblocarea contului DodyRo , Descrierea problemei fiind urmatoarea, mi-am lasat varul in varsta de 12 ani la calculator sa tina apasat Space si sa apese z cand vede nume pe jos 15-20 de minute sa ma duc la magazin , deci baiatul are varsta legala sa joace metin2. Nu am comis nicio infractiune. Daca contul nu va fi deblocat rog sa imi fie puse la dispozitie datele firmei / persoanei fizice pe care figureaza acest server de metin2 pentru a actiona in instanta, aceasta actiune constituind un furt calificat conform art 227 din noul cod penal.
User avatar
Petru
Super Game Master
Super Game Master
Posts: 1267
Joined: 04 Feb 2019, 12:00
Location: Mă teleportez mereu
Contact:

04 Nov 2019, 21:56

#11. Utilizarea diferitelor software-uri ilegale, hack, script-uri, macro-uri, programe externe menite de a oferi un "boost" în joc şi a programelor de decriptare, folosite în scopul de a publica diferite informaţii despre server, componente ale acestuia etc.

Salut, eu te-am banat pentru incalcarea regulamentului, dacă chiar era verişorul tău la PC răspundea la PM-uri : https://www.youtube.com/watch?v=MkAflWr ... e=youtu.be
Dacă chiar era la PC, nu ştiu cum se făcea că nu-mi răspundea, + Aura nu era activată cea ce inseamna că caracterul era mai de mult lăsat acolo. Nu-mi explic cum verişorul tău era focusat pe Z luând chiar din primele secunde ( 0.2s)
Contul ramane banat.
Locked