Game Rules

Locked
User avatar
K
Posts: 394
Joined: 11 Feb 2019, 13:35
Location: 到处

ImageImage

#1 Este interzis negoţul sau intenţia de negoţ a itemelor, yang-ului si a conturilor din joc pe bani reali [psf/bancar/coduri reîncãrcare/paypal etc.] sau pe giftcard/iteme CS/RP LoL, etc.. Se vor bloca conturile respectivului, permanent. Odatã ce un jucãtor a anunţat cã va vinde sau cumpãra cont/iteme/yang, pe bani reali, chiar dacã nu a ajuns pânã în punctul în care sã finalizeze negoţul, se considerã tentativã de negoţ şi se pedepseşte ca atare (menţionat anterior). O simplã discuţie pe aceastã tematicã pe joc, în privat sau pe orice rețea de socializare poate conduce la blocarea conturilor respectivului jucător.

#2 Negoţul între servere dispune de intermediar din partea echipei Rodnia2, însã cele fãcute pe cont propriu, fãrã intermediar, sunt pe proprie rãspundere [în cazuri de fraudã, nu vom recupera itemele celui în cauzã/ acest lucru este valabil si pentru negoţurile de pe server].

#3 Itemele "împrumutate" de bunã voie prin acceptarea negoţului, cãtre "prieteni", sau "împrumutul" contului cu aceştia care se dovedesc cã le-au furat nu vor fi recuperate dar dacã se aduc dovezi care sã ateste faptele menţionate mai sus "hoţul" va fi blocat. Este posibilă deblocarea contului "hoţului", dacă cele două părți ajung la o înțelegere pentru returnarea itemelor.

#4 Anunţurile în chat referitoare la negoţurile între servere("dau aici pe acolo "/"fac afaceri"/" dau iteme aici", sau prin alte metode etc.) sunt interzise şi se sancţioneazã cu block-chat. Dacã jucãtorul respectiv insistã prin perturbarea chat-ului cu astfel de anunţuri, sancțiunea poate creşte, pânã la blocarea a toate conturilor sale. Anunţurile ce implicã alte jocuri sau platforme de jocuri sunt înterzise. Este permis doar anuntul "dau acolo pe aici/dau oficial pe aici".

#5 Încercãrile de a juca Barbut, prin anunţuri pe chat, prin mesaj privat sau orice altã tentativã se va sancţiona cu blocarea contului pentru perioada de 30 zile. Barbutul este o metodã de a obţine bunuri interzisã, sancţionându-se cu blocarea contului, fără a mai fi avertizaţi.

#6 Fiecare jucator poate fi ajutat doar o data in cazul in care:
- A selectat bonusurile gresite la achizitionarea unui item din item-shop doar daca acesta anunta la cel mult 24 ore de la petrecerea incidentului. (se vor rezolva bonusurile, nu se va face refund la MD)
- A aruncat/sters un item din greseala doar daca acesta anunta la cel mult 24 ore de la petrecerea incidentului. (nu se aplica in cazul itemelor vandute din greseala pe shop la pret mai mic sau in cazul itemelor plusate care esueaza)

Image

Sunt interzise urmãtoarele acțiuni ale jucãtorilor şi se vor pedepsi ca atare:

#1. Promovarea unor conţinuturi considerate dãunãtoare, vulgare, incluzând limbajul indecent, abuziv, ameninţãtor, hãrțuitor, cu tente vulgare/obscene şi defãimãtoare, inclusiv caracterul rasist, etic sau contestabil în orice alt mod, pe chat-ul general al server-ului (cu excepţia PM) + trimiterea mesajelor consecutive, ce disturbã chat-ul (SPAM).

#2. Defãimarea jucãtorilor/membrilor echipei prin expunerea profilurilor pe rețelele de socializare/link-uri cu poze, nr. de telefon sau alte date cu caracter personal. - Ban 7 zile -> permanent

#3. Acuzaţiile grave false cu privire la modul de joc, fãrã dovezi, menite sã stârneascã controverse în rândul jucãtorilor/staff-ului. - Ban 3 zile

#4. Legitimarea drept Game Administrator/Game Master/Helper etc., în scopul de a pãcãli jucãtorii şi de a-i induce în eroare. - Ban permanent

#5. Reclama fãcutã altui server. - Ban permanent

#6. Neraportarea bug-urilor şi folosirea acestora în scopuri proprii, oferind un avantaj în joc faţã de ceilalţi jucãtori sau abuzul de bug-urile ce au fost sau nu raportate (vizuale sau ale cãror utilizare nu oferã un boost major in-game) - Ban 7 zile -> permanent

#7. Limbajul indecent şi hãrţuirea membrilor echipei în PM/Chat-ul principal. - Ban 3 zile/permanent

#8. Jignirile, replicile ofensatoare, batjocura şi reclama negativã adusã asupra Server-ului Rodnia2, în chat, PM-ul jucãtorilor sau forum/discord/diverse reţele de socializare. - Ban 7 zile -> permanent

#9. Încercarea de a frauda un jucãtor al server-ului prin diferite mijloace (sau raportarea de buguri false menite sa pacaleasca sau sa expuna la incalcarea regulamentului, etc.) sau penetrarea contului sãu pe joc, prin diverse metode de aflare a datelor personale de logare, va fi sancţionatã. - Ban 7 zile -> permanent

#10. Optarea pentru crearea unor caractere, pet-uri, bresle, shop-uri cu nume obscene, jignitoare sau indescifrabile, sau menite sã pãcãleascã jucãtorii, ca de exemplu: IiiIiIIiIiIiIiIIiI, dsfsgahsuwhswuuiii, cu numere sau cifre cuprinse intre 1-200 de tipul 199/200/100 s.a.m.d sau cu numele Administratorilor jocului. - Ban 7 zile -> permanent

#11. Utilizarea diferitelor software-uri ilegale, hack, script-uri, macro-uri, programe externe menite de a oferi un "boost" în joc şi a programelor de decriptare, folosite în scopul de a publica diferite informaţii despre server, componente ale acestuia etc. - Ban 3 zile pentru macro/autoclicker - Ban permanent pentru hack

#12. Promovarea pe chat a diverselor link-uri cu caracter ilegal (viruşi, cal troian, keylogger ş.a.m.d.). - Ban permanent

#13. Ameninţarea pe chat sau în PM a jucãtorilor cu diverse replici de naturã sã constrângã/stârneascã fricã (legate de diverse legãturi de prietenie cu membrii echipei Rodnia2). - Ban 7 zile -> permanent

#14. Încurajarea altui jucãtor de a încãlca oricare dintre regulile server-ului. - Ban 7 zile -> permanent

#15. Încercarea de a fruda staff-ul, prin raportarea unor probleme întâmpinate FALSE, pentru a intra în posesia unor bunuri. (Va conduce la blocarea permanentã a conturilor). - Ban permanent

#16. Scrisul colorat pe chat sau în mesaj privat este interzis. - Ban 3 zile

#17. Jucãtorii care au primit block_chat pe contul principat şi continuã în aceeaşi manierã sã sfideze regulamentul cu privire la limbajul faţã de alți jucãtori/staff, pot fi sancţionaţi cu mãrirea sancțiunii block_chat-ului/ban temporar, pânã la ban permanent, în funcţie de gravitate.
#18. Insultele aduse membrilor echipei server-ului şi sfidarea acesteia. - Ban 3 zile/permanent

#19. În cazul unei reclamaţii împotriva unui jucãtor care a jignit, dacã dvs. nu sunteţi cel implicat, reclamaţia nu va fi luatã în considerare, indiferent de gravitatea acesteia. Se pot lua în calcul reclamaţiile în care nu sunteţi dvs. cel implicat, însã jucãtorul a comis urmãtoarele nereguli: hack/injurii la adresa serverului/staff-ului/injurii asupra mai multor jucãtori participanţi la chat.

#20. "Spargerea" de conturi cu ajutorul a diferite baze de date, sau a altor modalitãţi sau complicitatea la asemenea fapte se sancţioneazã cu ban permanent pe toate conturile.

#21. Încercãm pe cât posibil sã ajutãm jucãtorii care au cãzut pradã "spãrgãtorilor de conturi". Dacã se dovedeşte cã, contul dumneavoastrã a fost penetrat de cãtre un asemenea "spãrgãtor" noi vã putem recupera itemele doar daca acestea nu au fost negociate şi încã se aflã pe contul acestuia. Daca itemele au fost negociate cãtre alt jucãtor care nu are nici o legatura cu spargatorul acestea nu se vor mai putea recupera. Dacã contul de metin a fost spart din cauzã cã v-a fost aflat contul de mail, noi nu o sã vã ajutãm deoarece nu este de datoria noastrã sã vã protejãm conturile de email.

Ne rezervãm dreptul de a sancţiona orice abatere în funcţie de gravitatea acesteia, oricare dintre cele menționate mai sus putând duce la blocarea temporarã/permanentã a contului. Block-chat este sancţiunea care se acordã pentru oricare dintre abaterile care se înfãptuiesc pe chat-ul serverului, fãrã a oferi un avertisment înainte, durata blocãrii fiind determinatã de gravitatea situației, minimul de blocare al chat-ului fiind de 20m, maximul ajungând pânã la 12/24.

Image

Un Game Master niciodatã:

- Nu va cere datele de logare ale jucãtorilor.

- Nu va favoriza jucãtori prin diferite metode: divulgarea informațiilor despre echipã, ajutorul în cadrul evenimentelor, nesancţionarea corespunzãtoare, acordarea de iteme în joc (în alte situatii decât cele normale: premiile oferite câştigãtorilor unor evenimente, strângerea de Tichete Personalizate) ş.a.m.d.

- Nu va pedepsi un jucãtor pe nedrept.

- Nu va oferi, în schimbul donaţiilor, diverse obiecte care nu se gãsesc în Item-Shop sau alte facilitãţi în joc.

De asemenea, perturbarea membrilor staff-ului cu spam-ul în privat, testarea cunoştinţelor prin crearea diferitor conturi de nivel mic sau chiar de pe contul principal + contestarea diverselor decizii adoptate în cadrul concursurilor/evenimentelor/regulamentului/recrutãrilor etc. sunt interzise şi riscã a fi sancț]ţionate, în funcţie de perseverenţa cu care anumiţi jucãtori manifestã aceste obiceiuri.

Image

Donaţiile efectuate pe serverul nostru sunt folosite în scopul evoluției acestuia. Ca şi donator pe Rodnia2, vã asumaţi urmãtoarele responsabilitãţi:

I. Beneficiaţi strict de obiectele afişate în Item-Shop.
II. Sunteţi de acord cã, înainte de a efectua o donaţie pe server, vã asumaţi orice responsabilitate cu privire la informarea despre produsul cumpãrat, calitatea acestuia in-game ş.a.m.d., posibilitatea unui refund fiind scoasã din calcul în cazul în care, vã declaraţi nesatisfãcut de ofertele noastre.
III. Vã asumaţi rãspunderea, luând la cunoştinţã faptul cã, nu existã discrepanţe între un jucãtor care doneazã şi un jucãtor care munceşte pentru iteme. Donaţiile nu asigurã un boost în joc la un nivel exagerat, ci doar vã ajutã sã procurați Iteme mult mai uşor.
IV. Orice problemã ce poate apãrea la donaţii, sunteţi obligat sã o raportaţi unui Administrator pentru a o soluţiona.
V. Donaţiile se fac pe site, unde dispuneţi de informaţii suplimentare în legãturã cu taxele pentru fiecare metodã de platã şi modul în care puteţi achiziţiona Monedele Dragon, acestea fiind automate. Pentru orice nelãmurire, contactaţi un membru al echipei Rodnia2.Image

#1. It is forbidden to trade or even attempt to trade your in game items or accounts for real money (psf/bank/paypal/giftcards/CSGO items/LoL RP etc.).

#2. Our helpers will offer you support if you want to trade items betweens servers free of charge. You can do the trade by yourself but in that case we will not help you if you get scammed.

#3. We will not help you if you get scammed by borrowing your items/account to a "friend" that steals them, but if you have proof of the scam the "thief" will be banned.

#4. You can make chat announcements like "trade there for here" but not like "trade here for there", but don't mention any server name, you are allowed to trade but you are not allowed to announce it in chat, only in PM.

#5. Attempting to play Dice by announcing in general chat, PM, or any other attempt will be sanctioned by blocking the account for 30 days. Dice is a forbidden way to get items.

#6 Each player can only be helped once if:
- Selected the wrong bonuses when purchasing an item from the item-shop only if you notice us sooner than 24 hours after the incident. (bonuses will be fixed, no refund will be made)
- Dropped / deleted an item by mistake only if you notice us sooner than 24 hours after the incident. (does not apply in case of items sold by mistake on the shop at a lower price or in case of upgraded items that fail)

Image

The following actions of the players are forbidden and will be punished as it follows:

#1. Promoting content that is considered harmful, vulgar, including indecent, abusive,threatening, harassing, vulgar/obscene and defamatory, including racism in the general server chat (except PM), or SPAMMING the chat with messages. - Block chat

#2. Defamation of players / team members through various means (leak of profiles to social media/links to pictures, phone numbers or other personal data). - 7 day ban

#3. False accusations about playing methods, without evidence, to stir up controversy among players/staff-members. - 3 day ban

#4. Legitimating as Game Administrator / Game Master / Helper etc. in order to trick players and mislead them. - Permanent ban

#5. Advertising another server. - Permanent ban

#6. Not reporting bugs and using them for your own purposes, giving you an edge over other players. - Permanent ban

#7. Indecent language and harassing team members in PM / Main Chat. - 3 day -> permanent ban

#8. Bad jokes, offensive replies, mockery and negative ads brought to the Rodnia2 Server, in chat, PM, or forum/discord/various social media. - 7 day -> permanent ban

#9. Attempting to trick a player by getting him to break the rules or to steal his items, account, information by any means possible. - 7 day -> permanent ban

#10. Creating characters, shops, pets, guilds names that are offensive, or that have the purpose to trick the other players such as: IiiIiIIiIiIiIIi, dsfsgahsuwhswuuiii. - 7 day -> permanent ban

#11. Use of various forbidden software, hack, scripts, macro, external programs designed to provide a "boost" in game. - 3 day ban for macro/autoclicker - permanent ban for hack

#12. Promoting links in-game with viruses, trojan horses, keylogger, and so on. - permanent ban

#13. Threatening other players by telling them that you're friends/relatives with the Rodnia2 Staff. - permanent ban

#14. Encouraging another player to break any of the server rules. - 7 day -> permanent ban

#15. Attempting to fraud the staff / donations by reporting FALSE problems. - permanent ban

#16. Using various colors to write in chat or in PM. - 3 day ban

#17.Players that receive block chats on any of their accounts and continue breaking the rules, will be punished with a longer block chat/temporary ban, up to a permanent ban, depending on the situation

#18. Insulting the staff members. - 3 day -> permanent ban

#19. In the case of a complaint against a player who offended another player, if you are not the one involved, the complaint will not be considered, regardless of its severity. Claims in which you are not the one involved can be taken into account, only if the player has committed the following irregularities: hack / insult on the server / staff / insult on several players participating in the chat.

#20. Breaking into accounts using different databases from other servers is forbidden. All your accounts will be permanently banned.

#21. We try as much as possible to help players who fell in the trap of "account thieves". If there is proof that your account has been stolen by one of those thieves, we can recover your items as long as they haven't been traded to somebody else from the thieves account. If the items have been traded and they are no longer on the thieves account, we cannot recover your items. If your metin account has been stolen due to your email being stolen we will not help you because it's not our duty to protect your email accounts.

We reserve the right to sanction any deviation according to its gravity, any of the above mentioned ones can lead to temporary / permanent blocking of the account. Block-chat is the sanction that is granted for any of the deviations that occur on the server's chat, without giving a warning beforehand, the duration of the blocking being determined by the gravity of the situation, the minimum blocking of the chat being 20m, the maximum reaching up to on 12/24.

Image

A Game Master will never:

- Ask for players login data.

- Favor players by various means: disclosure of team information, event assistance, inappropriate sanctions,
giving items in the game (in other than normal situations: prizes awarded to event winners, personalized Ticket Collecting)
and so on.

- Punish a player unjustly.

- Offer, in return for donations, various items that are not found in the Item Shop or other facilities in the game.

Also, disturbing staff members with spam in private, testing knowledge by creating different accounts at low or even main
account + challenging various decisions taken in competitions / events / regulation / recruitment, etc. are forbidden and
risk being sanctioned, depending on the perseverance with which some players manifest these habits.


Image


Donations made to our server are used for the purpose of its evolution. As a donor on Rodnia2, you assume the following responsibilities:

I. Benefit strictly from the items displayed in the Item Shop.
II. You agree that, before making a donation on the server, you assume any responsibility for information about the purchased product,
its in-game quality, and so on, the possibility of a refund being excluded from the calculation if you are unsatisfied of our offers.
III. You assume responsibility, knowing that there are no discrepancies between a donating player and a player who works for items.
Donations do not provide a boost in the game at an exaggerated level, but it only helps you get a lot easier.
IV. Any issue that may occur with donations, you are required to report it to an Administrator to resolve it.
V. Donations are made on site, where you have additional information about the fees for each payment method and
how you can purchase the Dragon Currencies, which are automatic. For any questions, contact a Rodnia2 staff member.*Regulamentul poate fi modificat oricând! Vã rugãm sã fiţi la curent cu orice modificare adusã acestuia.
*Rules can be changed at any time! Please be aware of any changes made to it.
Locked