[IN-GAME] RULES - Regulamentul Jocului

Moderators: Super Game Master, Game Master, Game Developer

Locked
User avatar
Kwen
Administrator
Administrator
Posts: 347
Joined: 11 Feb 2019, 13:35
Location: Everywhere

07 Mar 2020, 16:29

Image
Dragi aventurieri,

Ca şi jucãtori ai serverului nostru, vã rugãm sã fiţi la curent cu regulamentul acestuia pentru o desfãşurare armonioasã a jocului.
Orice jucãtor are dreptul de a reclama orice abatere de la acesta, urmând ca noi sã aplicãm sancţiunile corespunzãtoare, în funcţie de regula încãlcatã, dar şi de gravitatea acesteia.


Image

#1 Este interzis negoţul sau intenţia de negoţ a itemelor, yang-ului si a conturilor din joc pe bani reali [psf/bancar/coduri reîncãrcare/paypal etc.]. Se vor bloca conturile respectivului, permanent. Odatã ce un jucãtor a anunţat cã va vinde sau cumpãra cont/iteme/yang, pe bani reali, chiar dacã nu a ajuns pânã în punctul în care sã finalizeze negoţul, se considerã tentativã de negoţ şi se pedepseşte ca atare (menţionat anterior). O simplã discuţie pe aceastã tematicã pe joc, în privat sau pe orice rețea de socializare poate conduce la blocarea conturilor respectivului jucător.

#2 Negoţul între servere dispune de intermediar din partea echipei Rodnia2, însã cele fãcute pe cont propriu, fãrã intermediar, sunt pe proprie rãspundere [în cazuri de fraudã, nu vom recupera itemele celui în cauzã/ acest lucru este valabil si pentru negoţurile de pe server]. De asemenea, itemele "împrumutate" de bunã voie prin acceptarea negoţului, cãtre "prieteni", sau "împrumutul" contului cu aceştia care se dovedesc cã le-au furat nu vor fi recuperate dar dacã se aduc dovezi care sã ateste faptele menţionate mai sus "hoţul" va fi blocat. Dacã dupã blocarea conturilor cele douã pãrţi se înţeleg şi ceea ce a fost furat se returneazã, "hoţul" va fi deblocat.

#3 Anunţurile în chat referitoare la negoţurile între servere("dau aici pe acolo "/"fac afaceri"/" dau iteme aici" etc.) sunt interzise şi se sancţioneazã cu block-chat. Dacã jucãtorul respectiv insistã prin perturbarea chat-ului cu astfel de anunţuri, sancþiunea poate creşte, pânã la blocarea temporarã a conturilor sale. Anunţurile ce implicã alte jocuri sau platforme de jocuri sunt permise, însã fãrã contextul de ”dau aici pe X”.

#4 Încercãrile de a juca Barbut, prin anunţuri pe chat, prin mesaj privat sau orice altã tentativã se va sancţiona cu blocarea contului pentru perioada de 30 zile. Barbutul este o metodã de a obţine bunuri interzisã, sancţionându-se cu blocarea contului, fără a mai fi avertizaţi.

#5 Fiecare jucator poate fi ajutat doar o data in cazul in care:
- A selectat bonusurile gresite la achizitionarea unui item din item-shop doar daca acesta anunta la cel mult 24 ore de la petrecerea incidentului. (se vor rezolva bonusurile, nu se va face refund la MD)
- A aruncat/sters un item din greseala doar daca acesta anunta la cel mult 24 ore de la petrecerea incidentului. (nu se aplica in cazul itemelor vandute din greseala pe shop la pret mai mic sau in cazul itemelor plusate care esueaza)

Image

Sunt interzise urmãtoarele acþiuni ale jucãtorilor şi se vor pedepsi ca atare:

#1. Promovarea unor conţinuturi considerate dãunãtoare, vulgare, incluzând limbajul indecent, abuziv, ameninţãtor, hãrþuitor, cu tente vulgare/obscene şi defãimãtoare, inclusiv caracterul rasist, etic sau contestabil în orice alt mod, pe chat-ul general al server-ului (cu excepţia PM) + trimiterea mesajelor consecutive, ce disturbã chat-ul (SPAM).

#2. Defãimarea jucãtorilor/membrilor echipei prin diverse mijloace (expunerea profilurilor pe reþelele de socializare/link-uri cu poze, nr. de telefon sau alte date cu caracter personal).

#3. Acuzaţiile grave false cu privire la modul de joc, fãrã dovezi, menite sã stârneascã controverse în rândul jucãtorilor/staff-ului.

#4. Legitimarea drept Game Administrator/Game Master/Helper etc., în scopul de a pãcãli jucãtorii şi de a-i induce în eroare. (Contul va fi blocat permanent)

#5. Reclama fãcutã altui server. (Contul va fi blocat permanent)

#6. Neraportarea bug-urilor şi folosirea acestora în scopuri proprii, oferind un avantaj în joc faţã de ceilalţi jucãtori. (Conturile vor fi blocate permanent)

#7. Limbajul indecent şi hãrţuirea membrilor echipei în PM/Chat-ul principal.

#8. Jignirile, replicile ofensatoare, batjocura şi reclama negativã adusã asupra Server-ului Rodnia2, în chat, PM-ul jucãtorilor sau forum/discord/diverse reţele de socializare.

#9. Încercarea de a frauda un jucãtor al server-ului prin diferite mijloace (sau raportarea de buguri false menite sa pacaleasca sau sa expuna la incalcarea regulamentului, etc.) sau penetrarea contului sãu pe joc, prin diverse metode de aflare a datelor personale de logare, va fi sancţonatã.

#10. Optarea pentru crearea unor caractere, pet-uri, bresle, shop-uri cu nume obscene, jignitoare sau indescifrabile, sau menite sã pãcãleascã jucãtorii, ca de exemplu: IiiIiIIiIiIiIiIIiI, dsfsgahsuwhswuuiii, cu numere sau cifre cuprinse intre 1-200 de tipul 199/200/100 s.a.m.d sau cu numele Administratorilor jocului.

#11. Utilizarea diferitelor software-uri ilegale, hack, script-uri, macro-uri, programe externe menite de a oferi un "boost" în joc şi a programelor de decriptare, folosite în scopul de a publica diferite informaţii despre server, componente ale acestuia etc. (Se vor bloca toate conturile în funcţie de gravitatea programului folosit)

#12. Promovarea pe chat a diverselor link-uri cu caracter ilegal (viruşi, cal troian, keylogger ş.a.m.d.).

#13. Ameninţarea pe chat sau în PM a jucãtorilor cu diverse replici de naturã sã constrângã/stârneascã fricã (legate de diverse legãturi de prietenie cu membrii echipei Rodnia2).

#14. Încurajarea altui jucãtor de a încãlca oricare dintre regulile server-ului.

#15. Încercarea de a fruda staff-ul/donaţiile, prin raportarea unor probleme întâmpinate FALSE, pentru a intra în posesia unor bunuri/Monede Dragon. (Va conduce la blocarea permanentã a conturilor).

#16. Scrisul colorat pe chat sau în mesaj privat este interzis, iar dacã jucãtorul persistã, contul poate fi blocat temporar.

#17. Sfidarea sancţiunii (block-chat) prin continuarea practicãrii unor acţiuni abuzive poate duce la blocarea permanentã a conturilor.

#18. Insultele aduse membrilor echipei server-ului şi sfidarea acesteia pot fi sancţionate de la ban temporar, pânã la permanent.


#19. În cazul unei reclamaţii împotriva unui jucãtor care a jignit, dacã dvs. nu sunteţi cel implicat, reclamaţia nu va fi luatã în considerare, indiferent de gravitatea acesteia. Se pot lua în calcul reclamaţiile în care nu sunteţi dvs. cel implicat, însã jucãtorul a comis urmãtoarele nereguli: hack/injurii la adresa serverului/staff-ului/injurii asupra mai multor jucãtori participanţi la chat.

#20. Abuzul de bug-urile ce au fost sau nu raportate (vizuale sau ale cãror utilizare nu oferã un boost major in-game) - Sancţiune cu BAN temporar, începând de la 3 zile.

#21. Jucãtorii care au primit block_chat pe contul principat şi continuã în aceeaşi manierã sã sfideze regulamentul cu privire la limbajul faţã de alþi jucãtori/staff, pot fi sancţionaţi cu mãrirea sancþiunii block_chat-ului/ban temporar, pânã la ban permanent, în funcţie de gravitate.

#22. Încercãm pe cât posibil sã ajutãm jucãtorii care au cãzut pradã "spãrgãtorilor de conturi". Dacã se dovedeşte cã, contul dumneavoastrã a fost penetrat de cãtre un asemenea "spãrgãtor" noi vã putem recupera itemele doar daca acestea nu au fost negociate şi încã se aflã pe contul acestuia. Daca itemele au fost negociate cãtre alt jucãtor care nu are nici o legatura cu spargatorul acestea nu se vor mai putea recupera. Dacã contul de metin a fost spart din cauzã cã v-a fost aflat contul de mail, noi nu o sã vã ajutãm deoarece nu este de datoria noastrã sã vã protejãm conturile de email. "Spargerea" de conturi cu ajutorul a diferite baze de date, sau a altor modalitãţi sau complicitatea la asemenea fapte se sancţioneazã cu ban permanent pe toate conturile.

Ne rezervãm dreptul de a sancţiona orice abatere în funcţie de gravitatea acesteia, oricare dintre cele menþionate mai sus putând duce la blocarea temporarã/permanentã a contului. Block-chat este sancţiunea care se acordã pentru oricare dintre abaterile care se înfãptuiesc pe chat-ul serverului, fãrã a oferi un avertisment înainte, durata blocãrii fiind determinatã de gravitatea situaþiei, minimul de blocare al chat-ului fiind de 20m, maximul ajungând pânã la 12/24.

Image

Un Game Master niciodatã:

- Nu va cere datele de logare ale jucãtorilor.

- Nu va favoriza jucãtori prin diferite metode: divulgarea informaþiilor despre echipã, ajutorul în cadrul evenimentelor, nesancţionarea corespunzãtoare, acordarea de iteme în joc (în alte situatii decât cele normale: premiile oferite câştigãtorilor unor evenimente, strângerea de Tichete Personalizate) ş.a.m.d.

- Nu va pedepsi un jucãtor pe nedrept.

- Nu va oferi, în schimbul donaţiilor, diverse obiecte care nu se gãsesc în Item-Shop sau alte facilitãţi în joc.

De asemenea, perturbarea membrilor staff-ului cu spam-ul în privat, testarea cunoştinţelor prin crearea diferitor conturi de nivel mic sau chiar de pe contul principal + contestarea diverselor decizii adoptate în cadrul concursurilor/evenimentelor/regulamentului/recrutãrilor etc. sunt interzise şi riscã a fi sancþ]ţionate, în funcţie de perseverenţa cu care anumiţi jucãtori manifestã aceste obiceiuri.

Image

Donaţiile efectuate pe serverul nostru sunt folosite în scopul evoluþiei acestuia. Ca şi donator pe Rodnia2, vã asumaţi urmãtoarele responsabilitãţi:

I. Beneficiaţi strict de obiectele afişate în Item-Shop.
II. Sunteţi de acord cã, înainte de a efectua o donaţie pe server, vã asumaţi orice responsabilitate cu privire la informarea despre produsul cumpãrat, calitatea acestuia in-game ş.a.m.d., posibilitatea unui refund fiind scoasã din calcul în cazul în care, vã declaraţi nesatisfãcut de ofertele noastre.
III. Vã asumaţi rãspunderea, luând la cunoştinţã faptul cã, nu existã discrepanţe între un jucãtor care doneazã şi un jucãtor care munceşte pentru iteme. Donaţiile nu asigurã un boost în joc la un nivel exagerat, ci doar vã ajutã sã procuraþi Iteme mult mai uşor.
IV. Orice problemã ce poate apãrea la donaţii, sunteţi obligat sã o raportaţi unui Administrator pentru a o soluţiona.
V. Donaţiile se fac pe site, unde dispuneţi de informaţii suplimentare în legãturã cu taxele pentru fiecare metodã de platã şi modul în care puteţi achiziţiona Monedele Dragon, acestea fiind automate. Pentru orice nelãmurire, contactaţi un membru al echipei Rodnia2.
Dear adventurers,

As a player of our server, please stay tuned with our rules keeping a smoothly game.
Any player has the right to report any deviation from it and we are going to apply
the appropriate sanctions depending on the violated rule but also by its severity.

Image

#1. It is forbidden to trade or even attempt to trade your in game items or accounts for real money (psf / bank / paypal/ recharge codes etc.). Your accounts will be blocked permanently. Once a player announced that he intends to sell the account/items, even if it has not reached the point of completing the trade, it is considered a trade attempt and is punished as such. A simple discussion on this topic can lead to the blocking of those accounts.

#2. We are offering suport as intermediary for players that are trading with other servers,
but in case you decide not to request a procces from our team support, we are not responsible
if you are getting scammed and it will be your fault. [in case of scams, we will
not recover the items or accounts that were stolen]. Trading announcements are allowed in chat, as long
as they do not include the server name. This rule deviation will be sanctioned by blocking the chat. Borrowing your items or your account willingly, to a "friend", that steals them means that you will not receive your items back but if you have proof of the theft the "thief" will be banned.

#3. You are allowed to make chat announcements about trading between servers only if you trade items from another server for items on our server. If you announce that you trade items on our server for items on another one and you get caught doing so, you will receive a chat restriction. (Trading items on our server for items on another server is allowed on discord or in private.)

#4. The attempts to play Dice (Barbut) by announcing in general chat, private messages, or any other attempt will be sanctioned by
blocking the account for 30 days. Dice(Barbut) it is a illegal way to get goods.

Image

The following actions of the players are forbidden and will be punished as it follows:

#1. Promoting content that is considered harmful, vulgar, including indecent, abusive,
threatening, harassing, vulgar / obscene and defamatory, including racist, ethical,
or otherwise objectionable, general server chat (except PM) + sending consecutive messages
that disturbs chat (SPAM).


#2. Defamation of players / team members through various means (exposure of profiles to
social networks / links to pictures, phone numbers or other personal data).


#3. False accusations about playing methods, without evidence, to stir up
controversy among players/staff-members.


#4. Legitimating as Game Administrator / Game Master / Helper etc. in order to trick
players and mislead them. ( Permanent ban )

#5. Advertising another server.
( Permanent ban )

#6. Not reporting bugs and using them for your own purposes, giving you an edge over
other players. (Account will be permanently blocked)

#7. Indecent language and harassing team members in PM / Main Chat.

#8. Jokes, offensive replies, mockery and negative ads brought to the Rodnia2 Server,
in chat, PM, or forum/discord/various social media.

#9. Attempting to trick a player by getting him to break the rules or to steal his items, account, information by any means possible. ( Permanent ban )
various methods of logging in personal data will be sanctioned by blocking the permanent account.

#10. Creating characters, shops, pets, guilds names offensive, or that have the purpose to trick the other players such as:
IiiIiIIiIiIiIIi, dsfsgahsuwhswuuiii. ( Temporary to permanent ban ).

#11. Use of various illegal software, hack, scripts, macro, external programs designed to provide
a "boost" in the game, and decryption programs used to publish different server information, components, etc. ( Permanent ban for hack, temporary ban for macros)

#12. Promote chatting of various illegal links (viruses, Trojan horse, keylogger, and so on).

#13. Threat on chat or in players PM with various replicas that can coerce / stir fear (related to various
friendships with Rodnia2 members).

#14. Encouraging another player to violate any of the server rules.

#15. Attempting to frustrate staff / donations by reporting FALSE problems encountered to get possession of Dragon
Coins. (Will lead to permanent blocking of your account)

#16. Using various colors to write in chat or in private message it is illegal and it will be punished with ban.

#17. Continuing to practice abusive actions if you have already been sanctioned may lead to permanent ban.

#18. Insults addressed to the staff members or challenging behavior will be penalized with temporar/permanent ban.

#19. In the case of a complaint against a player who offended another player, if you are not the one involved, the complaint will not be considered, regardless of its severity. Claims in which you are not the one involved can be taken into account, only if the player has committed the following irregularities: hack / insult on the server / staff / insult on several players participating in the chat.

#20. Abusing bugs that have/have not been reported (visual bugs or bugs that do not offer a major in-game boost) will be sanctioned with temporary bans, starting from 3 days

#21. Players that receive block_chats on any of their accounts and continue acting with bad manners and breaking the rules, will be punished with a longer block_chat/temporary ban, up to a permanent ban, depending on the situation

#22. We try as much as possible to help players who fell in the trap of "account thieves"
If there is proof that your account has been hacked by one of those thieves, we can recover your items as long as they haven't been traded to somebody else from the thieves account. If the items have been traded and they are no longer on the thieves account, we cannot recover your belongings. If your metin account has been hacked due to your email being hacked we will not help you because it's not our duty to protect your email accounts.

We reserve the right to sanction any deviation according to its gravity, any of the above mentioned ones can lead to temporary / permanent blocking of the account. Block-chat is the sanction that is granted for any of the deviations that occur on the server's chat, without giving a warning beforehand, the duration of the blocking being determined by the gravity of the situation, the minimum blocking of the chat being 20m, the maximum reaching up to on 12/24.

Image

A Game Master will never:

- Ask for players login data.

- Favor players by various means: disclosure of team information, event assistance, inappropriate sanctions,
giving items in the game (in other than normal situations: prizes awarded to event winners, personalized Ticket Collecting)
and so on.

- Punish a player unjustly.

- Offer, in return for donations, various items that are not found in the Item Shop or other facilities in the game.

Also, disturbing staff members with spam in private, testing knowledge by creating different accounts at low or even main
account + challenging various decisions taken in competitions / events / regulation / recruitment, etc. are forbidden and
risk being sanctioned, depending on the perseverance with which some players manifest these habits.


Image


Donations made to our server are used for the purpose of its evolution. As a donor on Rodnia2, you assume the following responsibilities:

I. Benefit strictly from the items displayed in the Item Shop.
II. You agree that, before making a donation on the server, you assume any responsibility for information about the purchased product,
its in-game quality, and so on, the possibility of a refund being excluded from the calculation if you are unsatisfied of our offers.
III. You assume responsibility, knowing that there are no discrepancies between a donating player and a player who works for items.
Donations do not provide a boost in the game at an exaggerated level, but it only helps you get a lot easier.
IV. Any issue that may occur with donations, you are required to report it to an Administrator to resolve it.
V. Donations are made on site, where you have additional information about the fees for each payment method and
how you can purchase the Dragon Currencies, which are automatic. For any questions, contact a Rodnia2 staff member.*Regulamentul poate fi modificat oricând! Vã rugãm sã fiţi la curent cu orice modificare adusã acestuia.
*Rules can be changed at any time! Please be aware of any changes made to it.
Image
Locked