[Recrutări Helperi] - Alătură-te STAFF team-ului nostru

Moderators: Creator, Helper, Super Game Master, Game Developer, Game Master

User avatar
Adiy
Posts: 3
Joined: 19 Nov 2019, 06:21

19 Nov 2019, 06:26

Nume în joc:Adiy
Prenume:Adrian
Vârstă:18
Adresă de Discord (obligatoriu)*:Adiy Di#0654
Minute petrecute pe joc:17000+
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât):2-3ore, depinde de timp cu ora de la cât la cat
Scurtă descriere:imi place sa ajut player, sociabil, activ, dispus la experiente noi
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi:mute 30m pentru o mica înjurătură la nervi, fără intentie
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?:am mai fost helper pe alte server, ma pricep la a ajuta player, sunt dispus sa învăț mai multe despre server doar pentru a ajuta playerii noi și chiar și pe cei mai vechi
Cu ce poţi contribui în ajutorul nostru? (idei gameplay/design/traduceri etc.):pai, dacă pot ajuta cu ceva, încerca fac tot posibilul ca acest server sa fie cel mai bun, staff-ul este matur și competent, nu ca pe alte servere deschise peste noapte
User avatar
NarutoOwO
Posts: 19
Joined: 15 Mar 2019, 23:08
Location: Bucuresti

19 Nov 2019, 14:27

Nume în joc: SasoriOwO
Prenume: AXL
Vârstă: 22
Adresă de Discord (obligatoriu)*: Thomas Fucking Shelby #5793
Minute petrecute pe joc: 60.000
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): intre 9-14 18-04
Scurtă descriere: o fire amuzanta ,calma(acum), comunicativă.
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: câteva mute-uri
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Sunt Tester pe sv si as vrea sa urc la gradul de Helper deoarece stau in map 1 si sunt mereu întrebat de playeri mici si raspund mereu la pm-uri ,cunosc sv-ul in proportie de 100% ,sunt unul din cei mao vechii playeri , joc de pe 23.ianuarie
Cu ce poţi contribui în ajutorul nostru? (idei gameplay/design/traduceri etc.): La momentul actual testez bug-uri atat in pvm cat si in pvp. Am trimis ideile mele Adminilor si colaborez cu Statul.
User avatar
Gigles14
Posts: 10
Joined: 07 Sep 2019, 14:31

19 Nov 2019, 14:37

Nume în joc:oHendrix
Prenume:Andrei
Vârstă:22
Adresă de Discord (obligatoriu)*:Sempai#3787
Minute petrecute pe joc:32605
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât):6-12
Scurtă descriere: Sunt foarte caterinca de fel , glumesc in orice situatie pentru ca merg pe premiza ca viata e prea de cacat sa o iei in serios . Totusi tratez lucrurile cu seriozitate si nu iau decizii pripite , de obicei analizez situatia "inside out" inainte sa ma decid la un lucru ..(plm sunt balanta) .Anyways intr-un final pot sa spun ca sunt o persoana cu capul pe umeri pe care te poti baza in orice situatie .
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Da , am avut ..
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Am experienta in domeniu am mai fost H/GM/Owner de server in trecut si cred ca stiu ce si cum se mananca treburile
Cu ce poţi contribui în ajutorul nostru? (idei gameplay/design/traduceri etc.): Pot ajuta cu orice este nevoie (mai ales traduceri , daca sunt vreodata chestii de tradus just lemme handle them ) Pot testa orice , am experienta si ca tester/ DMG fix / bug finding . ECSDE.
User avatar
macanache
Posts: 3
Joined: 10 Jun 2019, 21:28
Location: Iasi

19 Nov 2019, 15:05

Nume în joc:WhyNotBro
Prenume:Stefan
Vârstă:20
Adresă de Discord (obligatoriu)*:WhyNotBro#2325
Minute petrecute pe joc:9263
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât):ma pot juca 4-5ore in general dar in weekend uri stau si cate 8-9 ore
Scurtă descriere: Sunt student , imi place sa fac voluntariat in cadrul asociatiei studentesti din care fac parte si iubesc sa ma distrez
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi:NU
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?:Stiu serverul destul de bine (sunt si tester) si ii pot ajuta pe cei ce au nevoie de informatii legate de joc + experienta pe alte servere ca Helper
Cu ce poţi contribui în ajutorul nostru? (idei gameplay/design/traduceri etc.):Mie imi place sa le testez , nu sa le imbunatatesc
User avatar
AndreiBng
Posts: 3
Joined: 19 Nov 2019, 20:05

19 Nov 2019, 20:49

Nume în joc:Andr3Yke
Prenume:Andrei
Vârstă:22
Adresă de Discord (obligatoriu)*:AndrewBNG#4855
Minute petrecute pe joc:10599
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): 15:00 /03:00 depinde. in weekend 24din24
Scurtă descriere:Imi place sa imi arat calitatile fata de alte persoane, imi place sa imi petrec timpul cu tovarasi in joc.
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Niciodata !
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]? Bun.. Pot sa ofer multe cunostinte pe care le detin in privinta Game, Este la baza exp,acumulata de mine personal (Metin2) pot sa ofer informatii, ajutor cu intrebari si tot odata si raspunsul la timp pt Players respectiv pot sa fiu acolo pt indrumare,si sa ma dedic cu placere fata de servarul respectiv,Mt2Rodnia. Mai multe informatii PRIVAT!
Cu ce poţi contribui în ajutorul nostru? (idei gameplay/design/traduceri etc.):Pot contribuie cu informatile mele speciale ,( Tradus/scris) Germana,Engleza ,putin din Spaniola. Pe scurt ma descurc ca sa ofer raspunsul problemelor, Mai mult informatii repet PRIVAT.
Last edited by AndreiBng on 19 Nov 2019, 22:41, edited 1 time in total.
User avatar
romew1996
Posts: 6
Joined: 30 Aug 2019, 17:32

19 Nov 2019, 21:48

Nume în joc: TheRulers
Prenume:Adrian
Vârstă:23
Adresă de Discord (obligatoriu)*:ILegends#4124
Minute petrecute pe joc:13836 pe contu TheRulers pe farmer am 10,640 am pus si farm'ul ptr ca am farmat foarte mult , nu prea am stat pvp.
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): Cam toata ziua pot fii on sunt in Paternitate 2 ani .
Scurtă descriere: Ma numesc Adrian , sunt un om : vorbaret , prietenos , respectuos , foarte foarte rabdator , nu injur deloc si imi place sa ajut jucatori .
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Am avut un ban ptr cateva minute , pentru ca o fost o confuzie o crezut ca am hack "pick up" ...
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?:Experienta pe care o detin in pvp cat si in pvm , pot raspunde aproximativ 90 % la orice intrebare legata de joc .
Cu ce poţi contribui în ajutorul nostru? (idei gameplay/design/traduceri etc.): As fi dispus sa ajut cu orice aveti nevoie .
User avatar
ionutleo
Posts: 8
Joined: 22 Jul 2019, 19:18

20 Nov 2019, 09:18

Nume în joc:numbShuck/JamesStPatrick
Prenume:Ionut
Vârstă:23
Adresă de Discord (obligatoriu)*:ionutleo#2432
Minute petrecute pe joc:20k
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât):
Am un program foarte variat , petrec in jur de 8 ore pe zi , mai multe intre 18:00-06:00
Scurta descriere: Sociabil , ambițios , caut mereu cea mai simpla modalitate de a rezolva lucrurile .
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi:Da , pentru negoț intre servere , nu înțelesesem exact ce e voie și ce nu , asta cu mult timp in urma .
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Cunosc jocul foarte bine , joc de 9 ani și pot sa spun ca , serverul Rodnia mi-i cel mai apropiat , îl cunosc in detaliu și pot raspunde in proporție de 90% la întrebările legate de gameplay. Deasemenea cunosc bine piața și dețin recordul PVM pe server .
Cu ce poţi contribui în ajutorul nostru? (idei gameplay/design/traduceri etc.): Am câteva idei legate de gameplay și pot ajuta și cu traducerile din limba engleza întrucât o vorbesc la nivel nativ .
User avatar
mexicanu
Posts: 2
Joined: 20 Nov 2019, 10:04
Location: Braila, Romania
Contact:

20 Nov 2019, 10:19

Nume în joc: Ramirez
Prenume: Bogdan-Denis
Vârstă: Am 19 ani.
Adresă de Discord (obligatoriu)*: prada#2374
Minute petrecute pe joc: 7000+ pe Ramirez / 5000+ pe alte caractere.
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): Avand in vedere programul meu de curs, dimineata de la ora 09:00 pana la ora 12:00 iar seara de la ora 18:00 pana la ora miezul noptii.
Scurtă descriere: O scurta descriere, hmm... Ce pot spune, ma numesc Bogdan, locuiesc in Braila, am varsta de 19 ani. Ma joc acest joc din 2010 cam pe acolo. Am o viata foarte activa si imi place sa imi rezerv timpul pentru fiecare sarcina in parte, sunt sociabil, un bun ascultator si un prieten bun.
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi: Da, am avut un mute pentru ca ma injuram cu un prieten (glumind) si acel prieten a glumit si el si mi-a dat report :))
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Am o experienta vasta in ce consta caracteristicile acestui joc dar si gameplay-ul. Ascult si gandesc inainte sa imi dau cu parerea, pot indruma orice jucator mai bun sau mai putin bun inspre reusita, imi bat capul sa mediez orice problema. Pe acest server am ajuns la aproape toate chestiile si stiu ce imi trebuie acolo si ce nu imi trebuie, ce trebuie sa fac acolo, unde e X, ce face Y.
Cu ce poţi contribui în ajutorul nostru? (idei gameplay/design/traduceri etc.): V-as putea ajuta cu ce e nevoie, limba engleza o vorbesc fluent si pot fi un bun traducator, ma pricep si la design putin si la gameplay oricand sunt bine-venite niste idei in plus.
User avatar
skyloMC
Posts: 21
Joined: 20 Nov 2019, 11:20

20 Nov 2019, 11:40

Nume în joc:skyloMC
Prenume:Nicolae (Nicu)
Vârstă:26
Adresă de Discord (obligatoriu)*:PuNcT#0380
Minute petrecute pe joc:recunosc ca sunt incepator,insa imi place foarte mult servarul
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât): 4-6 ore de la ora 17:30 (atunci ies de la munca)
Scurtă descriere:Despre mine ca sa zic cu simțul umorului foarte bun, sunt calm ,corect ,înțelegător si imi plac foarte mult provocarile.
Limbi cunoscute la nivel mediu: Engleza
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi:Nu
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?: Imi place sa ajut jucatori incepatori , si pot sa zic ca am experienta in asta.(am avut experienta si ca GM si ca si Helper)
Cu ce poţi contribui în ajutorul nostru? (idei gameplay/design/traduceri etc.): Mie imi plac foarte mult provocarile si pe orice servar sunt provocari.Sunt in viata de zi cu zi QA,ma pot orienta si pe partea de testare a jocului si reportarea problemelor.Contributia mea sau a oricarui player care este helper,atunci cand intra pe servar si incepe sa faca ceva,pentru ca atunci curg ideile,dar in mare pe partea de testare,idei poate despre noi harti/evenimente.Imi place sa ma implic in orice,adica ce mi se spune sa fac,aia incerc sa fac.Daca este nevoie sau trebuie sa aducem idei de evenimente/harti etc,asta incerc sa fac,daca e nevoie de testare,testam,stuf-ul hotaraste acest lucru.
Multumesc!
User avatar
marinsabin1999
Posts: 7
Joined: 19 Nov 2019, 01:04

22 Nov 2019, 16:27

Nume în joc:Felicity
Prenume:Sabin Gabriel
Vârstă:20
Adresă de Discord (obligatoriu)*Felicity#4241:
Minute petrecute pe joc:7,4k
Câte ore poţi sta pe joc (minim-maxim + de la cât la cât):minim 5 ore maxim toata ziua de la 11 dimineata pana seara
Scurtă descriere:Persoana amuzanta ,de gasca deschis la minte si deschis la critici contructive
Aţi avut antecedente pe joc? (Block-chat/Ban) Dacă da, detaliaţi:Da, acum mult timp aveam un coleg de cont si juca cu cheaturi
De ce te consideri potrivit/ă pentru gradul de [H]?:Imi place sa ajut playerii noi,si consider ca sunt potrivit in acest post
Cu ce poţi contribui în ajutorul nostru? (idei gameplay/design/traduceri etc.):Unele ideei de gameplay, si traduceri din engleza in romana sau romana-engleza stiu engleza
Locked