Reclamatie 3

Moderators: Super Game Master, Game Master, Game Developer

Locked
User avatar
Alvy01
Posts: 60
Joined: 25 Sep 2019, 13:43

03 Jul 2020, 16:15

Motiv:
Jotaro ti-a postat toate regulile din cadrul reclamatiilor si ti-a evidentiat-o pe cea pe care ai INCALCAT-O.

- Membrii care răspund în reclamaţiile în care nu sunt implicaţi, vor fi sancţionaţi cu [AVERTISMENT] + ştergerea mesajului
Am fost de fata, am vazut clar mesajul, ca sa fiu implicat trebuia sa ma apuc si eu sa ma iau de ei, sau cum? Am vazut despre ce era vorba, nu ma implic doar de dragul de a ma implica. + ca nu am primit dovada ca is total pe langa subiect. Am vazut, a luat mute din vina limbii romane, dar am tot dreptul sa imi sustin afirmatia.
Nu am specificat numele caracterului ca sa stiti ca n-am fost de fata cand a primit mute. Ceea ce inseamna ca am primit avertismentul pe degeaba!
(Pot sa primesc ban pe forum pentru atatea topic-uri deschide , dupa ce imi explicati concret situatia.)
Image
User avatar
Jotaro
Administrator
Administrator
Posts: 1213
Joined: 14 Jan 2019, 22:48

04 Jul 2020, 01:34

Lasa speculatiile precum ca nu stim noi daca tu erai de fata sau alte povesti, conform regulamentului nu ai voie sa intervii intr-o reclamatie daca nu esti implicat iar daca intervii poti sa intervii cu o dovada, cu ceva constructiv nu cu preacunoscuta replica expirata, "favorizare". Daca ai vreo problema cu un helper iti faci propria reclamatie, cu dovezi, nu te bagi peste reclamatiile altora in care tu nu ai nici o treaba.
Eu nu va inteleg de ce va plangeti de "favorizari" si dupa va victimizati aiurea
Pot sa primesc ban pe forum pentru atatea topic-uri deschide
Daca tot nu ai inteles si continui sa ne sfidezi si sa deschizi in continuare topicuri pe aceeasi tema o sa iti indeplinim dorinta.
T/C
Locked